Zonguldak Merkez

MHP’DEN GMİS’E 73. YIL ZİYARETİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ve yönetim kurulu üyeleri, 22 Kasım 2019 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Hakan Yeşil ile görüştü.

DEMİRCİ, "1500 İŞÇİ ALIMINI YENİ BİR ADIM OLARAK GÖRÜYORUZ"

2 Mart 2019 tarihinde Türkiye Taş Kömürü Kurumu’na (TTK) Zonguldak, Bartın ve Karabük illerinden toplam 1000 pano ayak üretim işçisi alımının kura çekimlerine katılmak üzere Zonguldak'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Genel Maden İşçileri Sendikasını (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.

GMİS GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANDI.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Genel Başkan Ahmet Demirci başkanlığında GMİS Genel Merkezinde toplandı.

14 KASIM DÜNYA DİYABET GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında, diyabetle ilgili toplumsal farkındalık yaratmak, diyabet ve diyabette beslenmeye ilişkin bilgiler vermek amacıyla üniversitemiz Obozite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından iki ayrı etkinlik düzenlendi

GMİS’TEN VALİ BEKTAŞ’A HOŞ GELDİNİZ ZİYARETİ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Yönetim Kurulu, Genel Başkan Ahmet Demirci başkanlığında Zonguldak'a yeni atanan Vali Erdoğan Bektaş'a “hoş geldiniz” ziyaretinde bulundular.

TOBB VE KOSGEB'DEN YURT DIŞI İŞ GEZİSİ DESTEK PROGRAMI İŞBİRLİĞİ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği; KOBİ’lerimizin yurt dışı pazarlara açılmalarını sağlayabilmeleri, bu çerçevede yurt dışı iş gezilerini yaygınlaştırarak bu gezileri daha nitelikli hale getirip ihracat kapasitelerini artırabilmeleri adına KOSGEB’le yeni bir destek modeli konusunda işbirliği gerçekleştirdi.

GMİS’E, ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİNDEN TAM DESTEK...

Türkiye Taş Kömürü Kurumu’nda (TTK) harici servislerde çalışanların ücretlerinin düşüklüğü ile aynı işi yapan işçilerin ücret farklılıkları sorunlarının çözümü için ziyaret ettikleri Zonguldak milletvekillerinden tam destek aldılar.

HATTAT A.Ş.’DE 209 İŞÇİNİN İŞİNE SON VERİLDİ.

Bartın'ın Amasra ilçesinde kurulu bulunan HATTAT (HEMA) Madencilik A.Ş.’de çalışan 183 maden işçisi ile sendikasız 26 çalışan olmak üzere 209 işçinin iş sözleşmeleri mali sıkıntılar gerekçe gösterilerek 21 Eylül 2018 tarihinde sona erdirildi.

VALİLİKTEN DESTEK HİBE AÇIKLAMASI

Zonguldak Valiliği tarafından hazırlanan projeler için mali destek ve hibe programlarına yapılan başvurular sonuçlanmaya başladı.

EFSANE SENDİKACI DENİZER MEZARI BAŞINDA ANILDI

Türk-İş Genel Sekreteri ve Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı iken 6 Ağustos 1999 tarihinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda katledilen işçi lideri Şemsi Denizer, ölümünün 19. Yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

TURKCELL ’DEN ZONGULDAK'A 4.5G HIZINDA KAMPANYA

Dünyanın en hızlı internet hizmetini Türkiye’nin her noktasına ulaştıran Turkcell, Zonguldak’taki müşterilerine çok özel bir kampanya sunuyor. Numarasını taşıyarak veya yeni hat alarak Turkcell’e gelen tüm müşterilere, paketlerine ek 12 ay boyunca her yöne 500 dakika ve 1GB internet hediye ediliyor.

Oy Verme Günü Bunları Yapmak Yasak

Zonguldak Valiliği tarafından “Oy Verme Günü Yasakları” hakkında basın duyurusu yayınlandı.

DEMİRTAŞ VE BAŞOĞLU,GMİS’İ TAŞKÖMÜRÜ ÇALIŞTAYI’NA DAVET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ile Zonguldak İL Başkanı Umut Başoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştüler ve partileri tarafından Zonguldak’ta düzenlenecek “Taşkömürü Çalıştayı”na davet ettiler.

REKTÖR ÇUFALI, GÖREVİ DEVİR ALDI

Cumhurbaşkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Üniversitemize rektör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Çufalı, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Ali Azar’dan devraldı.

TÜM BELEDİYELERİ SAFLARIMIZA KATACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Umut Başoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti.